Wanneer kom je mij tegen?

Ik ben als manager van ArboNext toegewijd aan het goed tot uiting brengen van onze missie, samen met mijn getalenteerde collega’s.

Onze missie is dat wij vastbesloten zijn om samen met werkgevers een werkomgeving te creëren die niet alleen veilig en gezond is, maar ook productief en inspirerend. Ons doel is om te zorgen dat verzuim wordt voorkomen en verzuimtrajecten op de best mogelijke manier worden begeleid.

Naast mijn rol bij ArboNext ben ik ook een geregistreerde casemanager (RCMC) en de manager bij Be Suitable, een dochteronderneming van de Nedasco Groep.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met de sport korfbal. Ik ben korfbaltrainer en -coach bij Unitas/Perspectief in Harderwijk. Een enorme uitdaging om individuele sporters en het team te helpen groeien, hun prestaties te verbeteren en persoonlijke/team doelen te bereiken. Het is eigenlijk best verslavend!

Hoe houd ik mezelf fit?

Maar laten we het nu hebben over mijn passies buiten het werk. Als trotse vader van twee jonge kinderen, blijf ik na werktijd actief bezig. Wanneer ik niet als sporttrainer of -coach optreed, kun je me tegenwoordig vinden op mijn racefiets, hoewel ik moet bekennen dat ik dat wel wat vaker zou kunnen doen.

Neem contact met mij op

Kortom, ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan een gezonde en succesvolle toekomst voor jou en je medewerkers. Mocht je nog vragen hebben of meer over mijn achtergrond willen weten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via m.houtman@arbonext.nl.