Onze pakketten

Kies een pakket dat bij jouw bedrijf past

Vergelijk gemakkelijk de verschillende verzuimpakketten van ArboNext

Kennis en kunde

Concreet en kundig aan de slag

Een concreet plan van aanpak voor herstel en werkhervatting is belangrijk. Wanneer je weinig te maken hebt met verzuim kan zo’n plan lastig op te stellen zijn. ArboNext helpt je hierbij.

Onze verzuimcoach komt na een ziektemelding direct in actie. Op deze manier is snel duidelijk of je werknemer weer aan het werk kan. De verzuimcoach verdiept zich goed in de situatie en is tijdens dit proces het vaste aanspreekpunt.

De inzet van een verzuimcoach bespaart tijd en vermindert de verzuimkosten.

Regie op het verzuim

Als werkgever snel grip op verzuim

Het is belangrijk om de wettelijke richtlijnen te volgen bij verzuim. Wij weten dat preventie- en verzuimbegeleiding maatwerk is. Het vraagt tijd, is complex en raakt de werkgever financieel.

Als werkgever draag je de kosten en de wettelijke verantwoordelijkheid van de verzuimbegeleiding. Wij geloven in samenwerking om werknemers structureel inzetbaar te houden.

De verzuimcoach werkt bij ArboNext in het verlengde van de bedrijfsarts. Snelle adviezen over werkhervatting zijn mogelijk.

Meteen aan de slag

Binnen enkele dagen direct advies

De verzuimcoach neemt binnen 5 werkdagen telefonisch contact op met de werknemer bij een ziekmelding. De verzuimcoach begint met het verzamelen van informatie voor de bedrijfsarts. Binnen enkele werkdagen volgt het advies.

Eventuele beperkingen en mogelijkheden worden besproken. De focus ligt op het herstel en het in kaart brengen van de arbeidsmogelijkheden.