Onze pakketten

Kies een pakket dat bij jouw bedrijf past

Vergelijk gemakkelijk de verschillende verzuimpakketten van ArboNext

Kennis en kunde

Concreet en kundig aan de slag

Een concreet plan van aanpak voor herstel en werkhervatting is belangrijk. Wanneer je weinig te maken hebt met verzuim kan zo’n plan lastig op te stellen zijn. ArboNext helpt je hierbij.

De re-integratieadviseur komt na een ziektemelding direct in actie. Hij/zij neemt contact op met de werkgever en is dan ook de vaste contactpersoon van de werkgever. Als het daarna nog nodig is, neemt de verzuimcoach contact op met de werknemer. Tijdens dit proces is de Re-integratieadviseur het vaste aanspreekpunt.

Regie op het verzuim

Als werkgever snel grip op verzuim

Het is belangrijk om de wettelijke richtlijnen te volgen bij verzuim. Wij weten dat preventie- en verzuimbegeleiding maatwerk is. Het vraagt tijd, is complex en raakt de werkgever financieel.

Als werkgever draag je de kosten en de wettelijke verantwoordelijkheid van de verzuimbegeleiding. Wij geloven in samenwerking om werknemers structureel inzetbaar te houden.

De verzuimcoach werkt bij ArboNext in het verlengde van de bedrijfsarts. Daardoor kan er snel advies worden gegeven over werkhervatting.

Meteen aan de slag

Binnen enkele dagen direct advies

De re-integratieadviseur neemt binnen 5 werkdagen telefonisch contact op met de werknemer bij een ziekmelding.

Als het nodig is neemt de verzuimcoach ook nog contact op met de werknemer. Daarna begint hij/zij met het verzamelen van informatie over de ziekmelding. Deze informatie geeft de verzuimcoach door aan de bedrijfsarts. Dan volgt binnen enkele dagen het advies.